Конкурс за доделу бесповратних средстава за ученике завршних разреда средње пољопривредне школе у Пожеги 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Конкурс за доделу бесповратних средстава за ученике завршних разреда средње пољопривредне школе у Пожеги
Trenutno na sajtu: 403       |       Podeli:
09.03.2023 | 0 коментар(а)



Пожега, Чајетина, Ужице, Горњи Милановац, Ариље - У складу са уговором о сарадњи закљученим између локалне самоуправе Пожега,
Рок за пријаву на конкурс је 30.март 2023.године, Фото: ГЗС

Чајетина, Ужице, Горњи Милановац и Ариље, а уз подршку УСАИД-овог пројекта „Велика мала привреда“, Фондација Ана и Владе Дивац расписује конкурс за доделу бесповратних средстава за младе пољопривреднике - ученике завршних разреда средње пољопривредне школе „Љубо Мићић" из Пожеге.


Фото: ГЗС

Овај конкурс је отворен за ученике завршних разреда средње пољопривредне школе „Љубо Мићић“ из Пожеге који су заинтересовани да се по завршетку средње школе врате на породично пољопривредно газдинство, преузму део пословања и развијају сопствену пољопривредну производњу. Укупна расположива средства по овом конкурсу су 3.750.000,00 динара.


Фото: ГЗС

Ученици са својом пословном идејом могу да конкуришу за набавку пољопривредне опреме и механизације у висини до највише 300.000 динара.

Рок за пријаву на конкурс је 30.март 2023.године.

Пројекат се реализује уз подршку општине Пожега, Чајетина, Ужице, Горњи Милановац и Ариље, уз подршку УСАИД-овог пројекта „Велика мала привреда“, у сарадњи са средњом пољопривредном школом “Љубо Мићић” из Пожеге.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


POLJOPRIVREDNA SKOLA POZEGA FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.375.677 посета
Тренутно на сајту: 404 посетилац(a)